JMS.dk udfører alle former for sanerings og nedrivningsarbejde.                                                                                                                                                Indhent Tilbud Tlf. 40136300

  • Totalnedbrydning
  • Indvendig rydning
  • Miljøsanering
  • Samarbejde om genbrug

Vores specialiserede og uddannede medarbejdere sikrer, at opgaverne løses på den bedst tænkelige måde for vores kunder, i henhold til aftale og tid.

JMS.dk har mange års erfaring inden for alle former for nedbrydning. Vi udføre projekter og opgaver på Fyn, Jylland og Sjælland. JMS.DK  ønsker at  levere den bedste kvalitet i form af rådgivning, Miljøscreening miljøsanering, og nedbrydning, og efterfølgende produkter til genbrug.

JMS.dk arbejder med seriøst med genvinding/og genbrug i form af 1 til 1 genbrug blandt andet mursten, hvad der ikke kan genbruges direkte sendes videre til vores certificerede samarbejdspartnere som sørger for, så meget som muligt bliver genbrugt.

JMS har et godt samarbejde med de kommunale myndigheder og har et stort kendskab til de enkelte kommuners måder at håndtere affald på, og vi kender deres og deres anvisningsprocedurer.

40136300
LinkedIn
LinkedIn
Share