Skimmelsvampe sanering

Ring for at få et uforpligtende tilbud idag! Tlf. +4540136300 eller mail info@jms.dk

JMS.DK er specialister i fjernelse og rengøring efter skimmelsvampe.

 Vi udføre skimmel sanering til ikke kun private kunder, men også virksomheder, offentlige institutioner og forsikringsselskaber.

 Vi udfører alle former for skimmelsvampe sanering, både store og små opgaver, og  i  de fleste tilfælde kan vi  sektionere arbejdsområdet, og etablere undertryk så du kan bo i dit hus uden risiko for  eksponering for skimmelsvamp. 

 Vi har også ekspertise i rengøring i forbindelse med vandskader.

 Hvorfor er det nødvendigt at fjerne skimmelsvamp?

 Skimmelsvamp har negative helbredseffekter og er ødelæggende for inde miljøet, så det er vigtigt at fjerne det og bortskaffe det korrekt. I modsætning til trænedbrydende svampe ødelægger skimmelsvamp  i sig selv  ikke konstruktioner, men det gør fugt, også hvis dit hjem udsættes for fugt i længere perioder, kan strukturen kollapse over tid. Derfor er det vigtigt at reagere med det samme.

Hvorfor kommer der skimmelsvamp?

Skimmelsvamp opstår oftest i bygninger med høj luftfugtighed og dårlig ventilation. Dette kan skyldes utætte rør, taglækager eller dårlig ventilation. Vandskader kan også give skimmelsvamp, hvis bygningen er udsat for fugt i længere tid. Derfor er det vigtigt at være  på udkig efter tegn på skimmelsvamp, såsom pletter på vægge og loft, og en generel muggen lugt.

Hvordan fjerner man skimmelsvamp?

Skimmelsvampsfjernelse bør udføres af en fagmand med erfaring inden for området. Skimmelsvampe sanering er ikke almindelige håndværkere, at løse problemet uden at sprede skimmelsvampe spore til andre bygningsdele kræver en høj ekspertise. Samtidig er det vigtigt, at man fjerner skimmelsvampen helt inden reetablering.

 Der er mange forskellige metode bekæmpe og fjerne skimmelsvamp. Den metode vi anvender er en kemisk behandling, som ingen restkemi efterlader.

Beskyttelsesudstyr såsom masker, handsker og desinfektionsmiddel er obligatoriske. Derfor er det vigtigt at søge professionel rådgivning.

Er det sundhedsskadeligt at bo i et rum med skimmelsvamp?

 Ja, det er farligt at leve i skimmelramte rum. Skimmelsvamp frigiver partikler og kemikalier til luften, der kan irritere dine øjne, næse, hals og lunger. Langvarig eksponering for skimmelsvamp  kan forårsage alvorlige helbredsproblemer såsom allergiske reaktioner, astma og andre luftvejssygdomme. Derfor er det vigtigt at tage skimmelsvamp alvorligt og fjerne det hurtigst muligt.

 Kemisk rengøring

 Vi udfører rensning ved hjælp af Protox produkter. Alle medarbejdere, der bruger disse produkter, er certificeret til at bruge dem.

Inden arbejdet påbegyndes, er det vigtigt at sikre, at skimmelsvamp ikke spredes  fra arbejdsområdet til andre områder. Dette kan forårsage yderligere gener. Det er især ved denne del af arbejdet der kan volde problemer, hvis der ikke anvendes ordentligt luftrensning samt ordentligt sektionering af arbejdsområderne.  

Kvalitetskontrol af fjernelse af skimmelsvamp

 Det anbefales, der udføres en skimmeltest, hver gang der afrenses for skimmelsvampe for at sikre, at rengøringen er udført korrekt.

Mycometer overfladetesten er anerkendt som en kvalitetskontroltest med specificerede grænseværdier til brug efter skimmelfjernelse. Testen skal analyseres i et laboratorium, og resultaterne foreligger inden for få dage.

 Skimmeltestning udføres i forbindelse med al skimmelfjernelse for at sikre, at arbejdet er udført ordentligt.

 Resultaterne af analysen indgår i kvalitetsrapporten, som også omfatter de anvendte rengøringsmetoder.

Alle vores medarbejdere i JMS Demolition ApS, der udfører skimmel afrensningen, har gennemgået en omfattende og passende uddannelse . Vi sørger altid for at indhente den nyeste viden på området. Alt dette sikrer vores kunder den højeste kvalitet på vores udførte arbejde.

 Skimmelsvamp håndtering

Skimmelsvamp kan vokse hurtigt og aggressivt under de rette vækstbetingelser, så det er vigtigt at behandle det, så snart du får øje på det. Skimmelsvamp kan blive farligt, hvis det vokser uhæmmet. Det er skimmelsporer og potentielle toksiner, der kan forårsage mange sundhedsproblemer.

Er du bekymret for din bolig er ramt af skimmelsvamp?

Så kan vi som eksperter afgøre, om det er skimmelsvamp eller ej, og hjælpe med at fjerne skimmelsvampen.

 Det kan være svært at fjerne skimmelsvamp, og det er vigtigt at have den rigtige viden og udstyr for at gøre det korrekt. Når arbejdet påbegyndes, er det vigtigt at undgå at sprede skimmelsvampen  til andre områder, da det kan forværre problemet.

Efter fjernelse af skimmelsvampen, udføre vi Mycometer overfladetests for at sikre tilstrækkelig rengøring. Vi medtager altid analyseresultater i vores kvalitetsrapporter, der forklarer de anvendte rengøringsmetoder. JMS er certificeret af Mycometer og kan både udtage og analysere Mycometer overflade test samt udtage og analysere luftprøver, for skimmelsvamp.

Ring og få et tilbud idag Tlf. +4540136300

40136300
LinkedIn
LinkedIn
Share